logo de la XaRePAP

La Xarxa de Recerca en Pediatria d’Atenció Primària, la XaRePAP, neix l’any 2020 impulsada per un grup de pediatres d’Atenció Primària de Catalunya, amb el suport de la Secció d’Atenció Primària de la Societat Catalana de Pediatria.

El seu objectiu és promoure la investigació en l’àmbit de l’Atenció Primària.

Llegeix-ne més

Els i les professionals de Pediatria d’Atenció Primària vetllem per la salut de tota la població infantil del país, la qual cosa obre un camp increïble d’oportunitats per fer investigació i que retorni en forma de millores a aquesta població i a les seves famílies.

La nostra dispersió geogràfica fa que la millor manera que ens puguem connectar i coordinar sigui establint una xarxa.

XaRePAP estarà constituïda per un mínim de 50 pediatres i personal d’infermeria pediàtrica que desenvolupin la major part de la seva tasca assistencial a l’Atenció Primària de Catalunya  i que tinguin interès a investigar. Preferiblement caldrà que siguin socis/sòcies de la Secció d’Atenció Primària.

Qualsevol persona que en formi part podrà proposar i desenvolupar un projecte per ser realitzat a través de la xarxa.

Hi ha un Equip Coordinador que s’encarrega de valorar els projectes i veure la seva factibilitat. Els projectes que es desenvolupin comptaran amb la participació de tots els membres de la xarxa com a investigadors-col·laboradors a l’hora de recollir dades.

D’altra banda també donarem cabuda als projectes que vinguin des de la nostra germana major PAPenRed, la xarxa estatal de la Asociación Española de Pediatría de Atención Primaria, els projectes de la qual també seran llençats a través de XaRePAP.

La participació en els projectes serà certificada per la Secció d’Atenció Primària de la SCP i per l’IDIAP Jordi Gol, de manera que serà vàlida a nivell curricular, tant pels pediatres de l’ICS com pels del SISCAT.

Totes les persones interessades a participar a la xarxa podeu enviar un e-mail a xarepap@gmail.com.

Amb tota la nostra il·lusió,

Membres de l’Equip Coordinador de la XaRePAP

Anna Gatell, Elena Alcover, Diana Rodà, Josep Balaguer, Tomàs Pérez-Porcuna, Emilio Fortea, Patricia Álvarez, Olga Salvadó, Patricia Lleixa. 

menys

Documents/Recerca