Documents

En aquesta secció publicarem els documents elaborats per la Secció d’Atenció Primària de la Societat Catalana de Pediatria. També hi podreu trobar altres documents que creiem interessants a nivell professional. La Secció d’Atenció Primària de la Societat Catalana de Pediatria no es fa responsable dels continguts enllaçats a fonts externes a la Secció ni comparteix necessàriament la opinió ni les recomanacions expressades en aquests documents externs.

Novetat

Et convidem a la Sessió extraordinària amb motiu de la presentació del  Model d’Atenció Pediàtrica a l’Atenció Primària a Catalunya que tindrà lloc el dimecres dia 1 de juny a les 19:30h a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears.

Aquesta proposta neix de la necessitat de donar un nou impuls al Model d’Atenció Pediàtrica a l’Atenció Primària de Catalunya. 

La nova Junta Directiva de la Societat Catalana de Pediatria continuant la tasca iniciada per l’equip anterior,  juntament amb el Comitè Directiu de la Secció d’Atenció Primària hem estat treballant en aquest projecte amb el convenciment que la Pediatria d’Atenció Primària necessita d’un marc urgent d’actuació que permeti una bona planificació i organització a nivell de tot el territori català.

Per aquest motiu vàrem contactar amb la Conselleria del Departament de Salut i els vàrem transmetre que ens agradaria presentar-los la nostra proposta per a que tots els infants i joves siguin atesos per un equip de pediatria.

Així doncs, un cop feta la feina de redacció compartida amb l’Associació Catalana d’Infermeria Pediàtrica i la Asociación Española de Enfermería Pediátrica et convidem a la seva presentació. Creiem  que la proposta és clara i hauria de ser un bon punt de partida. Necessitem el teu suport per a donar força a l’aposta que la Societat Catalana de Pediatria i la Secció d’Atenció Primària fem.